Britt van Spaandonk

Erkend diëtiste & diabeteseducator

Leuk dat je mijn website bezoekt, graag stel ik mezelf even voor! Ik ben Britt, gepassioneerd door schoonheid en voeding, maar voornamelijk het complete plaatje, het menselijk lichaam! Er is toch niets beter dan goed in je vel zitten en het beste van jezelf naar boven halen! Als coach is het dan ook geweldig om jou hierin te begeleiden! 


Dagdagelijks ben ik bezig met het uitvoeren van mijn hobby's, mijn werk. Sinds 2017 ben ik zelfstandige schoonheidspecialiste bij Briness en sinds 2016 werk ik als erkend diëtiste. Als diëtiste is mijn praktijk gevestigd aan mijn woonplaats te Meerle en werk ik als trotse diëtiste bij Artsenpraktijk de Vaart in Rijkevorsel!


Naast mijn oneindige interesse in voeding & schoonheid hecht ik heel veel belang aan wetschappelijk onderbouwd advies. Om een goede basiskennis te bezitten, moet je specialiseren. Dit heb ik dan ook gedaan met name in diabetes, vegetarisme, maag-en darmproblemen, sportvoeding, voeding bij nierpatiënten en voeding die geschikt is voor een verhoogde cholesterol en/of een verhoogde bloeddruk.