Suikeranalyse

Hoe reageer jij op suikers (koolhydraten)? 

Dagdagelijks eten we suikers (koolhydraten), denk maar aan snoep, koeken maar ook aan aardappelen, pasta, rijst, brood, beschuiten, ontbijtgranen, ... Er bestaan snelle en trage suikers die ons lichaam voorzien van energie. Krijg je te veel energie binnen? Dan gaat je lichaam in vetoplsag. Ben je benieuwd hoeveel energie jouw lichaam nodig heeft? Kom het allemaal te weten tijdens dit traject van 14 dagen. 


Je krijgt inzichten in: 

  • De momenten van vetverbranding OF vetopslag doorheen de dag.
  • De kwaliteit van je suikerverwerking, verbrand je lichaam snel suikers of net niet? Hoe reageert je lichaam op alles wat je eet en drinkt? Tijdens de analyse kom je perfect te weten welke porties je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.
  • Hoe je reageert op verschillende voedingsmiddelen. 
  • Je energieniveau, tijdens de analyse kan je zien of er sprake is van een energiedip. Op deze momenten grijp je vaak naar suikers. 
  • Beweging, het effect van beweging na de maaltijd of hoeveel energie je lichaam nodig heeft om sportprestaties te bevorderen.
  • Stress kan ook invloed hebben op je bloedsuikerspiegel. TRAJECT:

Gedurende het traject worden de suikerwaarden mee opgevolgd via een app.


  1. Opstart:  Aanbrengen van de sensor aan de achterkant van jouw arm, dit is volledig pijnloos. We installeren samen de app en er wordt uitleg gegeven omtrent de werking van de sensor. Vanaf nu gaan we continu je suiker meten gedurende 14 dagen. Ook wordt er een eetdagboek bijgehouden in de app. 
  2. We bekijken na 7 dagen de resultaten van de huidige voedingsgewoontes. Tijdens deze consultatie worden er tips meegegeven om hoge suikerpieken of eventuele dips te gaan aanpakken. 
  3. Tijdens de laatste consultatie (14 dagen later) bekijken we de impact van de adviezen. Hier worden de puntjes op de i gezet, vanaf nu heeft je lichaam geen geheimen meer voor jou!


PRIJS:

Sensor inclusief 3 consultaties en een persoonlijk rapport: €319